Roostergoten polyesterbeton

RIOTECH levert hoogwaardige producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, zowel voor afscheidings- als afwateringstechniek.

 

Persoonlijke aanvraag

Wij zijn gaarne bereid om in een persoonlijk onderhoud uw aanvraag te bespreken en een vrijblijvend voorstel te doen, passend op uw specifieke situatie.

Roostergoten polyesterbeton

Lijnafwateringssystemen zijn uitermate geschikt voor het snel en doelmatig afvoeren van water naar een rioolstelsel, infiltratievoorziening of oppervlaktewater. Zoals bij vele afwateringssystemen wordt ook bij lijnafwatering een probleemloos functioneren gewaarborgd middels periodieke reiniging. Door reeds in de ontwerpfase met gewenste reinigingsintervallen en de specifieke plaatselijke omstandigheden rekening te houden kan een goed te onderhouden en duurzaam aantrekkelijk afwateringssysteem gecreëerd worden. Daarnaast is Riotech graag bereid hier verder in te adviseren en desgewenst capaciteitsberekeningen te maken.

 
 

Voordelen van polysterbeton roostergoten zijn:

De polyesterbeton afvoergoten bieden bij dezelfde dichtheid veel hogere weerstandswaarden en een lager gewicht dan vergelijkbare betonproducten. Door hun beperkt gewicht zijn de gebruiksklare goten makkelijker te hanteren, te plaatsen en worden de kosten verlaagd. Polyesterbeton vertoont slechts een waterindringing van 0,1 mm en is dus absoluut vloeistofdicht. Opliggend water droogt snel op, vorstschade is uitgesloten. Het gladde oppervlak van het polyesterbeton laat water en vuildeeltjes snel afvloeien en is makkelijk te reinigen.

 

Navigatie

Contact

Locatie

Olieafscheiders

Afvoergoten

Vetafscheiders

Pompputten

RVS Afvoergoten en (g.ij.) putten

Septictanks (IBA)

Telefoon: 0180 - 654266

E-mail: info@afscheiders.nl

Reedijk 7p
3274 KE, Heinenoord

  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider1
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider2
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider3
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider4
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider5
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider6

Roostergoten polyesterbeton

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product of deze productgroep? Wij helpen u graag verder. Laat via de knop hieronder uw naam en telefoonnummer achter, wij bellen u terug.

(U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier)

 

Download brochure

Download de brochure: